Deskundig, Betrouwbaar & Persoonlijk

Als een constant groeiend bedrijf combineren we deskundigheid met innovatie om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten.

  • CETEQ B.V

Merk onafhankelijk & deskundig

CETEQ is uw merk onafhankelijke partner in toegangsoplossingen, met 24/7 ondersteuning. Of het nu gaat om kleinschalige residentiële projecten of complexe high-security omgevingen zoals kerncentrales of gevangenissen, wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor uw gemoedsrust.

Al ruim 10 jaar maken wij
toegankelijkheid veilig.

Als onafhankelijk distributeur werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde producenten op het gebied van toegangscontrole, parkeerbeheer, intercomsystemen en sleutelbeheer. Van kleinschalige residentiële projecten tot complexe ‘high security’ opdrachten zoals kerncentrales, onze toegewijde specialisten staan paraat. Vertrouw op CETEQ voor uw veiligheidsbehoeften.

Toegangsbeheer

Parkeerbeheer

Sleutelmanagement

Intercomsystemen

10+

JAAR ERVARING

Deskundig, Betrouwbaar & Persoonlijk

Van residentieel project tot kerncentrale en van RFID tag tot assetmanagement systemen.

1000+ Tevreden klanten

500+ Totaaloplossingen

10.000+ Geleverde producten

10+ Merken

  • CETEQ B.V

Waarom CETEQ?

CETEQ is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in toegangscontrole, parkeerbeheer, intercomsystemen en sleutelbeheer. Als een constant groeiend bedrijf combineren we deskundigheid met innovatie om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten.

In-huis systeem experts

CETEQ biedt een gecertificeerd in-huis team dat gespecialiseerd is in systeemintegratie en klantondersteuning. Wij koppelen naadloos diverse systemen en staan klaar om onze klanten te helpen.

24/7 ondersteuning

Ons toegewijde team staat 24/7 paraat om u te ondersteunen. We begrijpen dat problemen zich niet altijd aan kantoortijden houden en zijn er altijd om u te helpen.

Uitgebreide webshop

Ontdek onze gebruiksvriendelijke webshop waar u snel en eenvoudig de producten kunt bestellen die u nodig heeft. We hebben het bestelproces vereenvoudigd om uw ervaring zo moeiteloos mogelijk te maken.

Onafhankelijk

Als merk-onafhankelijke specialist staan we garant voor eerlijke, op maat gemaakte oplossingen. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we de beste keuzes kunnen maken voor uw behoeften, los van merkgebonden beperkingen.

Betrouwbaar

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner in toegangscontrole, parkeerbeheer, intercomsystemen en sleutelbeheer. U kunt op ons rekenen voor duurzame oplossingen en uitstekende service.

Persoonlijk

Bij CETEQ staat persoonlijke service voorop. We werken met korte lijnen en leveren maatwerkoplossingen voor al uw toegangscontrole, parkeerbeheer, intercomsystemen en sleutelbeheer behoeften.

Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen?

24/7 service en ondersteuning

CETEQ staat 24/7 klaar om onze klanten te ondersteunen. Onze toegewijde servicedesk zorgt voor minimale downtime en snelle, effectieve hulp bij eventuele storingen, waardoor uw systemen altijd soepel blijven draaien.

  • ONAFHANKELIJK DISTRIBUTEUR VAN TOP MERKEN

CETEQ Distributie, uw onafhankelijk distributeur met meerwaarde.

CETEQ is uw partner voor totaaloplossingen in toegangscontrole, parkeerbeheer, intercomsystemen en sleutelbeheer. Daarnaast is CETEQ Distributie uw onafhankelijke distributeur van nauwkeurig geselecteerde producenten op deze gebieden. Met diepgaande expertise ondersteunen wij uw projecten, terwijl we de producten van gerenommeerde fabrikanten leveren voor een succesvol resultaat.

Oplossingen waar
we trots op zijn.

CETEQ onderscheidt zich door onze diepgaande specialisatie in toegangscontrole, parkeerbeheer, intercomsystemen en sleutelbeheer. Met een deskundig team dat is opgeleid en gecertificeerd door vooraanstaande leveranciers, hebben we niet alleen de kennis om systemen te programmeren, maar ook om ze te optimaliseren voor de meest veeleisende behoeften van onze klanten. We zijn uw betrouwbare partner voor stabiele, op maat gemaakte oplossingen.

Een greep uit onze klanten

  • ONS TEAM

Het team

Roel Coumans

Directeur

Maarten Marchand

Directeur

Ellen van Dam

Administratief medewerkster

Marlies Vreman

Administratief medewerkster

Peter van Noort

Sales engineer

Julian Noordijk

Accountmanager

Jur IJsselstein

Support medewerker

Lorenzo van der Velde

Support medewerker

Michael Goudzwaard

ICT & Support medewerker

Patrick Erkelens

Technisch Specialist

Rik de Vries

Monteur

Ton Moses

Monteur

Thomas

Allround medewerker

Elmo

Feel Good Manager

  • NIEUWS

Het laatste nieuws