Intercomsystemen

Specialistische kennis van producten en technologieën

Merk onafhankelijk

Integratie met bestaande systemen

Digitaal, IP, draadloos, 2–draads

Betrouwbaar advies

Wij maken
toegankelijkheid veilig!

CETEQ heeft meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van geavanceerde intercomsystemen die afgestemd zijn op uw behoeften, of u nu een kantooromgeving, een wooncomplex of een high-security installatie beheert. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op onze bewezen expertise om uw faciliteit toegankelijk en veilig te maken. Bovendien zijn we experts in het upgraden van verouderde systemen, wat resulteert in modernere, gebruiksvriendelijkere en veiligere oplossingen. Onze in-house technische dienst staat klaar om uw bestaande systemen te integreren met toegangsbeheer en parkeeroplossingen, waardoor u de volledige controle krijgt. Bij CETEQ draait het om uw gemak en gemoedsrust.

  • CETEQ B.V

Merk onafhankelijk & deskundig

CETEQ is uw merk onafhankelijke partner in toegangsoplossingen, met 24/7 ondersteuning. Of het nu gaat om kleinschalige residentiële projecten of complexe high-security omgevingen zoals kerncentrales of gevangenissen, wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor uw gemoedsrust.

Toegangscontrole oplossingen van CETEQ

Residentieel

VVE's

Industie

Kantooromgevingen

Gezondheidszorg

Penitentiaire inrichtingen

Overheid

Draadloos

Draadloze intercomsystemen bieden kostenefficiënte en snelle installatie, zonder gedoe met bekabeling. Ze kunnen naadloos geïntegreerd worden met andere beveiligingssystemen voor een complete oplossing.

2-draads

2-draads intercomsystemen zijn eenvoudig te installeren en vereisen slechts een minimale bedrading. Ze bieden betrouwbare communicatie en kunnen geïntegreerd worden met andere systemen voor uitgebreide beveiliging.

IP / Digitaal

IP / Digitale intercomsystemen maken gebruik van geavanceerde digitale technologie om heldere en betrouwbare communicatie mogelijk te maken via internet of een lokaal netwerk. Ze bieden flexibiliteit en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met andere IP-gebaseerde systemen voor geavanceerd beheer en toegangscontrole.

Vervanging van bestaande systemen

Ervaring in het upgraden van intercomsystemen. Nieuwe systemen verhogen het gebruikersgemak en de veiligheid, wat resulteert in een betere algehele beveiligingsoplossing.

Verhoogd gebruikers ervaring

Verbeterde integratie en veiligheid

  • CETEQ oplossingen

Enkele van onze referenties

  • ONAFHANKELIJK DISTRIBUTEUR VAN TOP MERKEN

Ruime keuze aan Intercomsystemen producten

CETEQ is uw partner voor totaaloplossingen in toegangscontrole, parkeerbeheer, intercomsystemen en sleutelbeheer. Daarnaast is CETEQ Distributie uw onafhankelijke distributeur van nauwkeurig geselecteerde producenten op deze gebieden. Met diepgaande expertise ondersteunen wij uw projecten, terwijl we de producten van gerenommeerde fabrikanten leveren voor een succesvol resultaat.

Een greep uit onze klanten

  • NIEUWS

Intercomsystemen nieuws

Intercomsysteem met geïntegreerde toegangscontrole: Verbeterde beveiliging.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en effectieve manier om de beveiliging en toegangscontrole van uw gebouw te verbeteren? Overweeg dan het installeren van een intercomsysteem met.geïntegreerde toegangscontrole dit syteem biedt een veilige en gemakkelijke manier om bezoekers te

Lees verder >>
Intercomsystemen

Waarom CETEQ de juiste partner is voor intercomsystemen

CETEQ is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner voor de

Lees verder >>
Intercomsystemen

CETEQ en Akuvox: een succesvolle samenwerking voor intercomsystemen

CETEQ als distributeur van Akuvox CETEQ is trots om distributeur te zijn

Lees verder >>
Intercomsystemen

Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Intercomsystemen SPECIALISTEN

Neem direct contact op met de specialist

Contact Informatie

  • Adres

Tjalk 13a
2411 NZ Bodegraven

  • Email
  • Telefoonnummer

Julian Noordijk

Intercom Specialists